Teelt


Op ons bedrijf wordt op een duurzame manier komkommers geteeld. Dankzij meerdere aanplanten per jaar kunnen we tevens een hoge kwaliteit van onze komkommers waarborgen.


De planten worden gezaaid en opgekweekt bij de plantenkweker en komen als ze ongeveer 40 cm groot zijn naar ons bedrijf. Na planten duurt het ongeveer 2,5 weken voordat we komkommers van deze planten oogsten, 's winters duurt dit aanzienlijk langer.


Door optimale klimaatomstandigheden te realiseren in de kas streven we naar een gezond en productief gewas. Hiertoe meten, sturen en optimaliseren we continu de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in de kas.


Ziekten en plagen bestrijden we grotendeels op biologische wijze, dat wil zeggen, met natuurlijke vijanden. In de luchtramen van onze kassen zit insectengaas. Dit zorgt er voor dat schadelijke insecten niet via de luchtramen in onze kas kunnen komen. Hierdoor zijn we goed in staat om een schoon en goed product te produceren.


Hieronder het hele proces van kiemplantje tot eindproduct

ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_3_link_0
VerkoopVerkoop.htmlVerkoop.htmlshapeimage_4_link_0
BedrijfBedrijf.htmlBedrijf.htmlshapeimage_5_link_0

Teelt

ImpressieImpressie.htmlImpressie.htmlshapeimage_6_link_0
HomeHome.htmlHome.htmlshapeimage_7_link_0